Ons huis
Anneke Residence is een kleinschalig verpleeg-huis gelegen in een woonwijk in de gemeente Alfaz del Pi op 7 km van Benidorm.

Het huis beschikt over 48 eenpersoonskamers. De vele zithoeken, patios, terrassen en de tuin zorgen ervoor dat u ook buiten uw kamer een intiem hoekje kunt vinden. Bij de inrichting ligt de nadruk op een huiselijke sfeer en op huiselijk comfort.

De keuken en het restaurant spelen een voorname rol in Anneke Residence. De maaltijden zijn afwisselend, smaakvol, aantrekkelijk opgemaakt en worden begeleid door een goed glas wijn.

Een beschermde woonomgeving met gekwalificeerde, attente en hartelijke zorg- en dienstverlening.

Onze bewoners

Ook al heeft iedereen een ander paspoort (Spaans, Nederlands, Belgisch, Engels, Noors, Duits), onze bewoners hebben met elkaar gemeen dat ze meestal al vele jaren hebben doorgebracht aan de Costa Blanca. Daarnaast hebben ze met elkaar gemeen dat ze behoefte hebben aan een beschermde woon-omgeving met gekwalificeerde, attente en hartelijke zorg- en dienstverlening.

Anneke Residence is uitermate geschikt voor personen met geheugen- en/of oriëntatiestoornissen maar ook voor personen met een terminale ziekte, wat kan betekenen dat ze - thuis of in het ziekenhuis - niet meer verzorgd kunnen of willen worden.

Ons team
Ons team is samengesteld uit diverse disciplines. Het vaste team bestaat uit de arts, de verplegenden, de verzorgenden en de facilitaire dienstverleners. Daarnaast zijn ook vast aan het huis verbonden: activiteitenbegeleiders, fysio-therapeuten, een psychiater, een tandarts en een logopediste.

Net als de bewoners bestaat het team uit diverse nationaliteiten. Hierdoor kunnen vrijwel alle bewoners in hun eigen taal met onze medewerkers communiceren.

Wat alle medewerkers met elkaar gemeen hebben is ze dat ze de cliënt centraal stellen in al hun denken en handelen.

Onze filosofie

Het thuisgevoel van de bewoners staat bij Anneke Residence voorop. Betrokken - maar ook voldoende - medewerkers zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met het leefritme, de leefgewoontes en de wensen van de bewoners.

Anneke Residence is onderdeel van De Thuiszorg Costa Blanca. De Thuiszorg Costa Blanca beschikt over een jarenlange ervaring in zorg-verlening aan ouderen, zowel in thuissituaties als in verpleeg- en verzorgingshuizen.

Anneke Residence
Urb. Belmonte
C/Riu Castells, 3
03580 Alfaz del Pi (Alicante)

Apartado de Correos 101
03580 Alfaz del Pi (Alicante)

t (+34) 966.814.034
f (+34) 965.889.867
e info@annekeresidence.org
www.annekeresidence.org